Graaf Gerardstraat 33
winkelruimte Te huur

6041 HH Roermond

Graaf Gerardstraat 33

€ 48.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 126 m²

Omschrijving Graaf Gerardstraat 33

Locatie
Roermond is een stad met circa 58.000 inwoners. Het centrum van Roermond heeft, mede vanwege het Designer Outlet Centrum, een bovenregionale aantrekkingskracht, waardoor primaire verzorgingsgebied zeer groot is. Dit is goed terug te zien in het type landelijke retailers dat hier terug te vinden is. Van de ruim 8 miljoen jaarlijkse outlet bezoekers, maken velen ook een uitstap naar het kernwinkelgebied van Roermond.

De uitvalswegen, zoals de N280, A73 en A2 richting Venlo, Nijmegen, Maastricht en Eindhoven zijn met enkele autominuten bereikbaar.

Object
De tot voorheen bij Pearle in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen aan de Graaf Gerardstraat en daarmee onderdeel van het kernwinkelgebied. Door de ligging tegenover HEMA en naast de A-Mac store betreft het een locatie die garant staat voor winkelend publiek. Voor het overige ligt het nabij voorzieningen zoals het NS Station en het bruisende Munsterplein die met haar diverse terrassen een rustpunt is voor de centrum bezoekers. Het object beschikt over circa 126 m² winkelruimte op de begane grond, alsmede een goed bereikbaar souterrain van eveneens circa 126 m². De begane grond is toegankelijk via een dubbele entree met laad- en losmogelijkheden via het parkeerterrein/expeditiehof aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, maar oplevering zal plaatsvinden in de huidige staat die wij als 'in-stap-klaar' betitelen vanwege voorzieningen als de huidige vloer- en plafondafwerking met (inbouw)verlichting, koel-/verwarmingsinstallatie, warmtegordijn bij entree, toilet en pantry-opstelling en meterkast met nutsvoorzieningen.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden. Ook zijn enkele parkeergarages, zoals het Roercenter en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op nog geen 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Graaf Gerardstraat 33

Overdracht

Huurprijs
€ 48.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Oppervlakte
126 m²
In units vanaf
126 m²
Verkoopvloer oppervlakte
126 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
650
Lees meer