Vleesstraat 33-35
winkelruimte Te huur

5911 JC VENLO

Vleesstraat 33-35

€ 60.000,- p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1958
Oppervlakte 125 m²

Omschrijving Vleesstraat 33-35

Locatie
Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door enerzijds de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt, Lomstraat en anderzijds de Maasboulevard. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is centraal gelegen in het drukste gedeelte van de Vleesstraat en de aanwezigheid van de directe nabijheid gevestigd formules van Rituals, Douglas, HEMA, Hunkemöller, Xenos, Jack & Jones, Open32 et cetera bevestigen wel dat dit dé winkelstraat van Venlo betreft.

Object
De bij VILA in gebruik zijnde winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 125 m² bvo winkelruimte en een front van circa 9 meter. Laden en lossen dient via de voorzijde van het gehuurde te geschieden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer

Kenmerken Vleesstraat 33-35

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1958
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
73 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoopvloer oppervlakte
125 m²
Welstandsklasse type
A1
Lees meer