Gruttostraat 9
Bedrijfshal

5212 VM 'S-Hertogenbosch

Gruttostraat 9

verhuurd

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 1.151 m²

Omschrijving Gruttostraat 9

Locatie
Het object is gelegen op een kleinschalig terrein De Orthenpoort op korte afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Dit terrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan instanties en ondernemingen. Onder andere zijn hier de politie, brandweer, een moskee, GGD, Gamma en een strip met meubel gerelateerde detailhandel gevestigd. Op zeer korte afstand is een kleinschalig winkelcentrum gelegen met onder andere vestigingen van Albert Heijn, Nettorama, en Kruidvat.

Object
Het object bestaat uit een bedrijfshal met een totale oppervlakte van 330 m² onderverdeeld in een magazijn van circa 163 m², een werkplaats van circa 84 m² en een entresol van 84 m². Verder beschikt het object over een verhard buitenterrein van circa 667 m² welk deels is overdekt. Het geheel is afgesloten middels een hekwerk met handbediende poort. Aangrenzend aan de bedrijfsruimte zijn nog diverse kantoorruimtes, spreekkamers, kantine en omkleedruimtes (inclusief douchecabine) aanwezig van in totaal 154 m² evenredig verdeeld over twee verdiepingen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemmingplan
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Orthenpoort”, vastgesteld op 15-12-2015, waarin het de bestemming “Bedrijf” heeft gekregen en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten.. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.
Lees meer

Kenmerken Gruttostraat 9

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1996
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.750 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
330 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
154 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Oppervlakte
667 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer