Heesterseweg 29
kantoorruimte

5386 KT Geffen

Heesterseweg 29

verhuurd

Bekijk alle foto's (30)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1988
Oppervlakte 377 m²

Omschrijving Heesterseweg 29

Locatie
Het object is gelegen op een fraaie hoeklocatie op het kleinschalige bedrijventerrein "Het Veld" te Geffen. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan MKB-bedrijven (deels in combinatie met bedrijfswoningen), zoals Sports & Playgrass en Zwanenberg Advies. De ontsluiting van het bedrijventerrein is goed te nomen en in enkele autominuten bereikt men de A59 (Nijmegen-'s-Hertogenbosch).

Object
Het object is thans nog in gebruik bij H. Van Zandvoort Elektrotechniek B.V., welke in verband met nieuwbouw elders in Geffen medio april 2023 het object zal verlaten en waarna het pand voor de verhuur beschikbaar zal komen.

Het object bestaat feitelijk uit twee delen. Aan de voorzijde van de Heesterseweg een kantoor in twee bouwlagen (totaal circa 377 m²) en aangrenzend een magazijnruimte (met kantoor 'chef magazijn') en voorzien van een (houten) verdiepingsvloer (totaal circa 299 m²).

Opleveringsniveau
Het object wordt turn-key opgeleverd en dat wil in dit geval zeggen, inclusief het aanwezige meubilair (met uitzondering van koelkast, vriezer en kantinemeubilair) en als zodanig is het pand straks dus feitelijk letterlijk direct te betrekken zonder (grote) investeringen van huurder.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte omvat daarnaast onder meer camerabewaking, alarminstallatie, kantine met keuken (voorzien van vaatwasser), kabelgoten en patchkast (Cat. 6 databekabeling), systeemplafond voorzien van led-verlichting en geluidsboxen, radiatoren voorzien van thermostaat kranen, (deels) handmatig bedienbare zonnescreens en airco-units op de verdieping.

Het opleveringsniveau van de bedrijfsruimte omvat onder meer betonvloer op de begane grond, elektrisch bedienbare overheaddeur, lichtstraat, tl-verlichting, alarminstallatie, toiletruimte en (houten)verdiepingsvloer.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 11 parkeerplaatsen gesitueerd, waarvan twee met de mogelijkheid tot elektrisch laden. Aan de openbare weg zijn nog extra mogelijkheden tot parkeren. Het terrein is omsloten met een hekwerk en drie rolpoorten.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kom Geffen - 2016' en heeft hierin de bestemming Bedrijf-1 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Heesterseweg 29

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1988
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.116 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
377 m²
In units vanaf
377 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Bedrijfshal

Oppervlakte
299 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Lichtstraten, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer