Hermanus Boexstraat 26
winkelruimte

5611 AJ Eindhoven

Hermanus Boexstraat 26

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 105 m²

Omschrijving Hermanus Boexstraat 26

Locatie
De Hermanus Boexstraat maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Eindhoven. Met de aanwezigheid van Primark en de ligging tussen De Bijenkorf en het overdekte winkelcentrum Heuvel Galerie is het een druk bezochte winkelstraat. In de directe nabijheid zijn diverse landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Primark, America Today, Starbucks, Guts & Gusto, Burger King, Specsavers, Kruidvat, Jamin, Hans Anders en KPN.

Object
Het betreft een winkelruimte van circa 105 m² gelegen op de begane grond met laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten een kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Het centrum van Eindhoven is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Diverse betaalde parkeergarages en parkeerterreinen bieden ruimschoots plaats aan voor bezoekers van de stad. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Hermanus Boexstraat 26

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Verkoopvloer oppervlakte
105 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer