Heuvelstraat 83
winkelruimte

5038 AC Tilburg

Heuvelstraat 83

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 174 m²

Omschrijving Heuvelstraat 83

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in de hoofdwinkelstraat van het centrum van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat huisvest tal van landelijke en lokale ondernemers zoals Amac, Shoeby, My Jewellery, NIKKIE, Dille & Kamille en de ZARA. Omliggende retailers zorgen ervoor dat de toekomstige winkelier van deze ruimte voldoende passanten krijgt.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 174 m² op de begane grond, met een ruimte op de eerste verdieping van circa 181 m² ten behoeve van een magazijn, pantry, toilet en vide. De entree van de winkelruimte beschikt over een dubbele deur voorzien van transparant glas. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond met diverse verlichtingselementen, alsmede een bestaande vloerafwerking. Achterin de winkel is een trap naar eerste verdieping gesitueerd, hier is tevens een toiletgroep aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 400 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 500 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Heuvelstraat 83

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
178 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
174 m²
In units vanaf
174 m²
Verkoopvloer oppervlakte
174 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
450
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer