Heuvelstraat 92
winkelruimte

5038 AH Tilburg

Heuvelstraat 92

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1966
Oppervlakte 265 m²

Omschrijving Heuvelstraat 92

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan de hoofdwinkelstraat van centrum Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat huisvest tal van landelijke en lokale ondernemers, zoals Amac, Shoeby, My Jewellery, Holland & Barrett, Dille & Kamille en So Low. Omliggende retailers zorgen ervoor dat de toekomstige winkelier van deze ruimte voldoende passanten krijgt.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 75 m² op de begane grond, met een kelder ruimte van circa 190 m² ten behoeve van magazijn. De entree van de winkelruimte beschikt over een dubbele deur voorzien van transparant glas. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond met diverse verlichtingselementen, alsmede een bestaande vloerafwerking. Halverwege de winkelruimte is een trap naar de kelder gesitueerd, hier is tevens een toiletgroep aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd. Te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Heuvelstraat 92

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1966
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
355 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
265 m²
In units vanaf
265 m²
Verkoopvloer oppervlakte
75 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
480
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer