Hinthamerstraat 22
winkelruimte

5211 MP 'S-Hertogenbosch

Hinthamerstraat 22

verhuurd

Bekijk alle foto's (3)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1450
Oppervlakte 150 m²

Omschrijving Hinthamerstraat 22

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in een bruisende en historische straat van Den Bosch, de Hinthamerstraat. Deze straat speelt een belangrijke rol in de rijke geschiedenis van de stad. Vanwege de rechtstreekse aansluiting op de Bossche Markt is de locatie extra gunstig te noemen. In deze straat is een diversiteit aan landelijke formules te vinden zoals Amac, ECCO, Swarovski, Flying Tiger en Bakker Bart. Daarnaast is het een belangrijke verbindingsstraat tussen de beroemde Sint-Jan Kathedraal en het Centraal Station waardoor het een plek van doorgang en ontdekking is.

Object
De winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 150 m² verdeeld over meerdere verdiepingen. Achterin deze winkel zijn onder andere een pantry en toiletgroep gesitueerd. Tevens bevindt zich achterin de winkel een trap die naar de kelder leidt. Deze loopt door tot aan de ingang van de winkelruimte op de begane grond en kan eventueel gebruikt worden als magazijn, alsmede de overige etages binnen deze winkelruimte.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Rondom het centrum van Den Bosch zijn diverse (betaalde) parkeergarages op loopafstand te vinden.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Hinthamerstraat 22

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1450

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
234 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoopvloer oppervlakte
150 m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer