Hof 15a
winkelruimte

5571 CA BERGEIJK

Hof 15a

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 460 m²

Omschrijving Hof 15a

Locatie
Deze mooie ruimte heeft vele jaren dienst gedaan als winkel voor de verkoop van woninginrichting en kleinmeubelen en is gelegen in hartje centrum van Bergeijk, aan het Hof waar de weekmarkt wordt gehouden. Onder andere Hema, Blokker, Zeeman, Kruidvat, Primera, Jumbo en binnenkort een splinternieuwe AH supermarkt, zijn in de directe omgeving gevestigd. Modische aanvullingen zoals Modehuis Franken, Shoeby Fashion en lokale ondernemers maken het aanbod compleet. Behalve de inwoners van Bergeijk zijn de kerkdorpen Riethoven, Luyksgestel, Westerhoven en Weebosch voor de dagelijkse boodschappen aangewezen op dit centrum, zodat het directe verzorgingsgebied ongeveer 20.000 inwoners betreft.

Object
De winkelruimte meet een oppervlakte van circa 460 m² en heeft een praktische rechthoekige vorm met een front van circa 15 meter. Aan de achterzijde zijn het toilet en de pantryruimte gesitueerd, alsmede het personeelsverblijf. Aan de achterzijde bestaat tevens de mogelijkheid om de winkel te bevoorraden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd en wordt, in nader overleg met verhuurder, in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd.

Parkeren
Direct voor het object zijn diverse gratis kortparkeerplaatsen gelegen (regulering door middel van een blauwe zone). In de directe omgeving zijn in het centrum van Bergeijk een aantal parkeerlocaties aanwezig waar men gratis kan parkeren.

Aanvaarding
De ruimte is per direct beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Hof 15a

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
460 m²
In units vanaf
460 m²
Verkoopvloer oppervlakte
460 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A1
Lees meer