Hof 80
winkelruimte

5571 CC Bergeijk

Hof 80

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1988
Oppervlakte 90 m²

Omschrijving Hof 80

Locatie
De winkelruimte, tot voor kort in gebruik als horecaruimte, is gelegen aan het Hof, hartje centrum van Bergeijk. Het front van de winkelruimte is gelegen aan de markt tussen de overige horecazaken. Tevens zijn diverse landelijke retailers in de directe omgeving gesitueerd, zoals Hema, Blokker, Bruna, Zeeman, Primera en Jumbo. Ook Albert Heijn verhuist binnenkort vanaf de Burgemeester Magneestraat naar het Hof, zodat het kernwinkelapparaat van Bergeijk een volwaardig boodschappencentrum wordt. Behalve de inwoners van Bergeijk behoren tevens de inwoners van de deelgemeente Loo, Luyksgestel, Weebosch, Riethoven en Westerhoven (in totaal circa 19.000 inwoners) tot het directe verzorgingsgebied.

Object
De horeca-/winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² en heeft een courante rechthoekige vorm. Het front van circa 6 meter met een vrij zicht vanaf de Markt heeft een hoge attentiewaarde. Op dit moment is de ruimte aan de voorzijde ingericht als zitgedeelte, gevolgd door de open keukenopstelling. Aan de achterzijde bevindt zich de opslagruimte en sanitaire voorziening, alsmede een vluchtdeur.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in principe casco opgeleverd. Met vertrekkend huurder kunnen afspraken gemaakt worden met betrekking tot de overname van de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking en alle aanwezige installaties.

Parkeren
In de directe omgeving zijn rondom de Markt en op het Hof voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, deels gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Hof 80

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1988

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoopvloer oppervlakte
90 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer