Hoofdstraat 13-15
winkelruimte Te huur

5683 AA Best

Hoofdstraat 13-15

€ 69.500,- p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2014
Oppervlakte 467 m²

Omschrijving Hoofdstraat 13-15

Locatie
Deze bij TAKKO Fashion in gebruik zijnde winkelruimte is centraal gelegen in het recent heringerichte centrum van Best. De winkelruimte ligt nabij de vestigingen van HEMA, Shoeby, Kruidvat en Specsavers. De winkelruimte maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Best welke bestaat uit de ronde Hoofdstraat/WC Boterhoek/Hoofdstraat). De gemeente Best telt circa 30.000 inwoners.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel van modern winkel-/wooncomplex en beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 467 m² bvo. Het recente bouwjaar komt onder andere terug in de vrije hoogte van 3,5 meter, verder beschikt de winkel over een tweetal dubbele entrees. TAKKO heeft ervoor gekozen om 1 frontstramien aan te wenden voor etalage met gecombineerde laad-/los zone, het andere frontstramien wordt gebruikt als consumentenentree. Aan de achterzijde van de winkel bevinden zich het personeelsverblijf met toilet en keukenblok. De rechthoekige lay-out van de winkelvloer maakt het object voor vele branches interessant.

Opleveringsniveau
De winkelruimte komt medio januari 2024 beschikbaar en wordt in huidige staat opgeleverd. Behoudens het verkoopmeubilair en reclame uitingen wordt de winkelruimte in de huidige staat opgeleverd. De winkelruimte is dan ook als ''in-stap-klaar' te betitelen voorzien van huidige vloer-/ wand- en systeemplafondafwerking met inbouwverlichting, koel-/ warmte installatie, meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen (G/W/E), toilet en pantry opstelling, magazijnruimte en bergruimte.

Parkeren
Rondom het kernwinkelgebied zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Het parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Hoofdstraat 13-15

Overdracht

Huurprijs
€ 69.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2014
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
467 m²
In units vanaf
467 m²
Verkoopvloer oppervlakte
467 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer