Hoofdstraat 13
winkelruimte Te huur

5683 AA BEST

Hoofdstraat 13

€ 40.500,- p/j

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2014
Oppervlakte 260 m²

Omschrijving Hoofdstraat 13

Locatie
Deze tot voor kort bij TAKKO Fashion in gebruik zijnde winkelruimte is centraal gelegen in het recent heringerichte centrum van Best. De winkelruimte wordt gesplitst in twee units waarbij de rechter unit per juni 2024 in gebruik wordt genomen door Holland & Barrett. In de directe omgeving zijn vestigingen van HEMA, Shoeby, Kruidvat en Specsavers te vinden. De winkelruimte maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Best die bestaat uit de 'ronde' Hoofdstraat/WC Boterhoek/Hoofdstraat. De gemeente Best telt circa 30.000 inwoners.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel van modern winkel-/wooncomplex en beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 260 m² bvo. Het recente bouwjaar komt onder andere terug in de vrije hoogte van 3,5 meter, verder beschikt de winkel over een front van ruim 7 meter en een dubbele entree-deur.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is per direct te aanvaarden en wordt in huidige staat opgeleverd, voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen (G/W/E). Toilet en pantry-opstelling zijn in overleg met en door verhuurder te realiseren.

Parkeren
Rondom het kernwinkelgebied zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Het parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Hoofdstraat 13

Overdracht

Huurprijs
€ 40.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2014
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
260 m²
In units vanaf
260 m²
Verkoopvloer oppervlakte
260 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer