Hoofdstraat 63
winkelruimte

5481 AB Schijndel

Hoofdstraat 63

verhuurd

Bekijk alle foto's (14)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 204 m²

Omschrijving Hoofdstraat 63

Locatie
Op de kruising van de Hoofdstraat, Kluissstraat en Groeneweg is dit in 2010 gerealiseerde appartementencomplex met op de begane grond winkels gerealiseerd. De hoeklocatie aan het begin van de Hoofdstraat (dé winkelstraat van Schijndel) en grenzend aan Bakker Bart en de Jumbo supermarkt kent iedereen en zorgt voor veel passanten op deze locatie en de locatie is als zodanig goed te noemen.

Object
De commerciële ruimte die thans te huur wordt aangeboden was voorheen een filiaal van ABN AMRO en is de laatste jaren in gebruik geweest als galerie. De ruimte heeft een vloeroppervlakte van in totaal 204 m² op de begane grond, inclusief de ruimte waar de pinautomaat van ABN AMRO was gevestigd. De grote glazen puien, met een totaal winkelfront van in totaal ruim 15 meter, geeft de commerciële ruimte uitstekende presentatiemogelijkheden en lichtinval.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt. Dat wil zeggen onder andere inclusief de huidige indeling met spreekkamers, c.v.-installatie, luchtbehandeling met koeling, toiletten en keukenopstelling. Verhuurd wordt casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en aansluitingen tot aan de meterkast.

Parkeren
Aan de achterzijde van het object ligt een openbaar parkeerterrein (blauwe zone) met uitstekende parkeermogelijkheden.

Bestemming
De commerciële ruimte is te gebruiken ten behoeve van detailhandel, zakelijke dienstverlening, kantoren en maatschappelijke doeleinden. BTW-vrij huren behoort hierbij tot de mogelijkheden. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Hoofdstraat 63

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2005
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
204 m²
Verkoopvloer oppervlakte
204 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer