Hoofdstraat 75
winkelruimte

5481 AB Schijndel

Hoofdstraat 75

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1954
Oppervlakte 725 m²

Omschrijving Hoofdstraat 75

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen aan de Hoofdstraat, die te typeren is als dé winkelstraat van Schijndel. In de directe nabijheid zijn partijen gevestigd zoals Durlinger Schoenen, Vousten Mode, Jeans Centre, Scapino, HEMA, Bruna, Shoeby, Kruidvat, Zeeman Textiel et cetera.

Object
De wegens verhuizing van Scapino beschikbare winkelruimte beschikt in totaal zo'n 725 m² winkelruimte op de begane grond met een netto front van 6,5 meter. De winkelpui kan optisch worden geoptimaliseerd daar naastgelegen entree naar bovenwoning door de commerciële gebruiker van de begane grond mag worden voorzien van signing. In overleg met de verhuurder kan het gehuurde aan de achterzijde worden voorzien van een extra entree zodat de winkelruimte ook rechtstreeks toegankelijk is vanaf het aldaar gelegen openbare parkeerterrein.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand is er ruim voldoende parkeergelegenheid op maaiveld niveau (blauwe zone), alsmede in de aan de achterzijde gelegen parkeergarage waar tijdens winkeltijden gratis kan worden geparkeerd. Huurder krijgt tevens de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein.
Lees meer

Kenmerken Hoofdstraat 75

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1954
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
345 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
725 m²
In units vanaf
725 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
650
Lees meer