winkelruimte Te huur

5611 GS EINDHOVEN

Hooghuisstraat 31d

€ 41.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1969
Oppervlakte 70 m²

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Hooghuisstraat, die wordt gekenmerkt door een hoogwaardige invulling. Partijen die er gevestigd zijn betreffen onder andere Arti-Shock, Skins Cosmetics, Liu Jo, Dille & Kamille, Paul Warmer, X-Ray, Scotch & Soda, The Society Shop en Bang & Olufsen.

Object
Betreffende winkelruimte bestaat uit een begane grond van circa 70 m² bvo met een kelderruimte van circa 40 m² bvo. Behoudens de bevoorrading via de winkelentree beschikt de winkelruimte tevens over goede laad- en losmogelijkheden via de achterzijde. De kelderruimte is middels een lift bereikbaar. Hier is de keuken gesitueerd en ruimte voor opslag.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Momenteel is het ingericht als lunchroom voorzien van bar, meubilair, keuken en koelingen. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, bestaande energie tot in de meterkast en aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet op de begane grond en pantry in de kelder).

Parkeren
In de directe nabijheid zijn ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, zoals parkeergarage ‘t Hooghuis en het parkeerterrein aan de Keizersgracht. Eindhoven is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 41.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 2.500,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1969
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Verkoopvloer oppervlakte
70 m²

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer