Kasteleinenkampweg 4
Bedrijfshal

5222 AX 'S-HERTOGENBOSCH

Kasteleinenkampweg 4

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1974
Oppervlakte 537 m²

Omschrijving Kasteleinenkampweg 4

Locatie
Onderhavig object bevindt zich op bedrijventerrein De Rietvelden op steenworp afstand van de doorgaande Rietveldenweg, de verkeersader van het bedrijventerrein. Dit bedrijventerrein is gunstig gelegen aan de A59 en op relatief korte afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. Tevens zijn er bushaltes op de Rietveldenweg aanwezig. Het betreft een terrein dat de laatste jaren aan aantrekkelijkheid heeft gewonnen door veel renovaties en nieuwbouwontwikkelingen.

Object
Functionele bedrijfsruimte ter grootte van circa 515 m² met laad- en losmogelijkheid aan de zijkant, eigen pantry en sanitaire voorzieningen. Door het vele daglicht via de koepels en ramen in de zijgevel is de ruimte uitstekend geschikt voor onder andere (lichte) productieactiviteiten.

Aan de voorzijde bevindt zich een kantoorkamer van circa 27 m² die aansluit op een centrale hal met een receptiefaciliteit voor gezamenlijk gebruik.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief onder andere een betonvloer, goede isolatie, TL-opbouwarmaturen, heater, handbedienbare overheaddeur, inbouwkantoor, dubbel toilet en fontein, pantry, lichtkoepels, vrije hoogte van circa 4,0-5,5 meter.

Tevens is er een afsluitbare poort aan de straatzijde aanwezig.

Parkeren
Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bestemming
Het object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter en Het Ertveld en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein'. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 4.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Kasteleinenkampweg 4

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1974
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.946 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
510 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
27 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer