Kerkstraat 30
winkelruimte Te huur

5211 KG 'S-Hertogenbosch

Kerkstraat 30

€ 42.000,- p/j

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1860
Oppervlakte 75 m²

Omschrijving Kerkstraat 30

Locatie
De Kerkstraat staat van oudsher bekend als een gedeelte van het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende straat tussen de Markt, Parade en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retailformules als Piet Zoomers, Nespresso, Rituals, Profuomo en Cavallaro. Elk van deze formules trekt op dagelijkse basis winkelend publiek aan. Dit draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 75 m² op de begane grond. De ruimte is voorzien van een tweetal pashokjes in het midden van de winkelruimte. Achterin bevindt zich een separate ruimte voorzien van een pantry en met toegang tot het toilet.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten met onder andere parkeergarage Sint Josephstraat op loopafstand. De 'nieuwe' parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan voorziet in circa 1.040 parkeerplaatsen. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid voor circa 1.100 fietsen.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Kerkstraat 30

Overdracht

Huurprijs
€ 42.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1860
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Verkoopvloer oppervlakte
75 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Welstandsklasse type
A1
Lees meer