Ketelmeer 18
Bedrijfshal

5347 JX Oss

Ketelmeer 18

verhuurd

Bekijk alle foto's (21)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 3.830 m²

Omschrijving Ketelmeer 18

Locatie
Dit fraaie bedrijfscomplex is medio 2008 gerealiseerd op bedrijventerrein De Geer, te midden van grote (inter)nationale transportbedrijven waaronder XPO Logistics, Hospital Logistics N.V., maar ook medische bedrijven zoals ASPEN, MSD, Sterisets B.V., Dirinco B.V. Op het terrein zijn tevens ook lokale gerenommeerde bedrijven zoals DRT Vloeren, Vega Systems en Van den Akker Metaalbewerking gevestigd.

Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl), die direct aansluit op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-’s-Hertogenbosch).

Object
Dit bedrijfscomplex bestaat uit circa 3.375 m² magazijnruimte en circa 455 m² kantoor-/was-/kleedruimte en kantine verdeeld over twee bouwlagen. Het geheel is gelegen op een perceel van in totaal 8.452 m². Het perceel is riant van opzet en geheel omheind, waarbij aan de achterzijde nog een uitbreidingspotentie voor de bedrijfsruimte is van circa 2.000 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimte voorziet onder andere in een betonvloer, vloerverwarming, krachtstroom (3x180 Ampère) waarbij de huidige trafo met een capaciteit van 630 KVA wordt gehuurd en eventueel kan worden overgenomen, zeven elektrisch bedienbare overheaddeuren, gaslampen, kraanbaan (Abus 12,5 ton), alsmede c.v.-installatie op basis van een ergonomische houtkachel. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 8 meter.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte voorziet in onder andere een tegelvloer met vloerverwarming, diverse moderne toiletgroepen, was-/kleedruimte met wastrog en douche, luchtbehandeling met airco-units en afstandsbediening, handbedienbare zonnescreens, kabelgoten voorzien van datanetwerk en patchkast en een kantine voorzien van keukenopstelling (met vaatwasser, koelkast, magnetron, oven en keramische kookplaat).

Het gehele pand is voorzien van een brandmeldcentrale en ontruimingsinstallatie en alarminstallatie.

Parkeren
Op het verharde en omheinde buitenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein ‘Elzenburg-De Geer-Oss’ en heeft hierin de bestemming ‘Bedrijf-2’ en is als zodanig bestemd voor bedrijven:
- die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.

Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Ketelmeer 18

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5.090 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
3.375 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
455 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer