Kievitsven 70D
Bedrijfshal Te huur

5249 JK ROSMALEN

Kievitsven 70D

€ 1.350,- p/m

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 117 m²

Omschrijving Kievitsven 70D

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Kruisstraat II te Rosmalen. Dit moderne bedrijventerrein huisvest een variëteit aan bedrijven die veelal een lokale tot regionale functie vervullen.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat die aansluit op de A59 in de richting Den Bosch - Oss/Nijmegen en ten westen aansluit op de A2, van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is.

Object
Onderhavig object maakt deel uit van een modern bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een kantoor-/bedrijfsunit ter grootte van circa 117 m², gelijkwaardig verdeeld over twee bouwlagen. De verdieping biedt ruimte aan twee kantoorkamers, toilet en pantry.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt turn–key opgeleverd en is onder meer voorzien van een entree met betegelde wanden en vloerafwerking, scheidingswanden, c.v.-installatie met radiatoren, pantry, vloerafwerking en systeemplafond met armaturen. De bedrijfsruimte is voorzien van een handbedienbare overheaddeur en TL-opbouwarmaturen.

Parkeren
Direct voor het object bestaat de mogelijkheid voor tijdelijk parkeren en laden en lossen, tevens zijn er centraal op het terrein ruim 200 parkeerplaatsen gerealiseerd, die door de gebruikers en bezoekers van dit bedrijventerrein te gebruiken zijn.
Lees meer

Kenmerken Kievitsven 70D

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
62 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
117 m²
In units vanaf
117 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer