Kloosterstraat 34
winkelruimte

5921 HC VENLO

Kloosterstraat 34

verhuurd

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 175 m²

Omschrijving Kloosterstraat 34

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in de hoofdwinkelstraat van centrum Blerick (Venlo), de Kloosterstraat. In de Kloosterstraat zijn tal van lokale en landelijke winkelbedrijven aanwezig. De Kloosterstraat huisvest hoofdzakelijk retailers, maar ook horeca ondernemers. Op steenworp afstand is het drukbezochte winkelcentrum Wieënpassage gelegen.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 107 m² op de begane grond met nog circa 67 m² in de kelder. De winkelruimte op de begane grond is voorzien van:

- verlichtingselementen;
- airco;
- hete luchtgordijn;
- pantry en toilet.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het aanwezige meubilair wordt per ingangsdatum overgedragen aan de nieuwe huurder.

Parkeren
In de directe omgeving zijn tal van betaalde parkeervoorzieningen aanwezig zoals Schepenenplein en Wieënplein die samen dienen als parkeervoorziening voor het centrum van Blerick. Op het Schepenenplein kan gratis worden geparkeerd.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Kloosterstraat 34

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
175 m²
In units vanaf
175 m²
Verkoopvloer oppervlakte
107 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
550
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer