kantoorruimte Te huur

5223 DR 'S-Hertogenbosch

Leonardo da Vinciplein 60

€ 175,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (21)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 1.969 m²

Omschrijving

Locatie
De toren staat op een zeer prominente locatie aan het Leonardo da Vinciplein te Den Bosch. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitmuntend vanwege de ligging pal aan het station. Ook per auto is de bereikbaarheid goed, waarbij men kan parkeren in de ruime, ondergrondse parkeergarage.

In feite vormt het gebouw de entree van Het Paleiskwartier. Dit gebied is in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een nieuw centrumdeel van de stad met fraaie kantoren, woonappartement-gebouwen en hoogwaardige openbare ruimten. De toren vormt een baken voor de stad, want met een hoogte van 55 meter en het koperen dak is het pand van buiten de stad al goed zichtbaar.

Object
De opzet van het gebouw is aanvankelijk op maat gemaakt voor de huurder. De in totaal vijftien bouwlagen bieden, naast overwegend kantoren, ook een restaurant op de bovenste etage, magazijnen en facilitaire ruimten op -1 niveau en spreekkamers en ontvangstruimten op de begane grond.

Door de huurder is het pand altijd goed onderhouden en door de jaren heen ook gemoderniseerd en opgewaardeerd. Momenteel is sprake van een zeer herkenbaar en up-to-date gebouw, op een uitstekende locatie.

De voor verhuur beschikbaar te stellen ruimten zijn gelegen op de (gehele) zevende etage tot en met de elfde etage. De oppervlakte (circa) van de verdiepingen is als volgt:
- zevende etage 425 m²;
- achtste etage 426 m²;
- negende etage 381 m²;
- tiende etage 374 m²;
- elfde etage 363 m²;
- Totaal 1.969 m².

Deelverhuur per verdieping behoort tot de mogelijkheden.

De etages zijn toegankelijk met drie liften en per trap. Iedere etage beschikt over eigen toiletten en een pantry. Hierdoor zijn de etages feitelijk zelfstandig te gebruiken en te verhuren. Het koppelen ervan is vanzelfsprekend ook heel goed mogelijk.

De begane grond kent twee zogenaamde fast lanes waardoor de 'doorloop' van medewerkers en bezoekers goed is geregeld. De receptie zal gasten ontvangen en aankondigen/doorverwijzen. De etages zijn alle voorzien van modern meubilair.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is compleet en verzorgd. Naast het gebruikelijke casco opleveringsniveau bij kantoren is stoffering en UTP-bekabeling reeds aanwezig.

Parkeren
Onder het gebouw is een goed geoutilleerde en beveiligde parkeergarage gelegen. Hierin zijn per etage vijf parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 50,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.969 m²
In units vanaf
363 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark, winkelgebied stadscentrum
Lees meer