Looiersplein 37
winkelruimte Te huur

5104 GP Dongen

Looiersplein 37

€ 200,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 80 m²

Omschrijving Looiersplein 37

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd aan het Looiersplein aan de zijde van de Tramstraat. Het Looiersplein vormt, samen met een gedeelte van de Hoge Ham en de Tramstraat, het kernwinkelapparaat van de gemeente Dongen. De winkelruimte ligt tussen de vestigingen van Brainwash en Hans Anders en tegenover de vestiging van Zeeman. Een eindje verder in de straat ligt de vestiging van Blokker. Rondom het Looiersplein zijn verder vestigingen van onder meer Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Bruna, Intertoys en Etos gevestigd. De gemeente Dongen telt circa 25.000 inwoners.

Object
De winkelruimte, met een oppervlakte van circa 80 m² bvo, heeft een praktische, rechthoekige indeling met een front van circa 7 meter. Aan de achterzijde bevindt zich een vlucht- c.q. bevoorradingsdeur die bereikbaar is via het achtergelegen hofje waar tevens een aantal parkeerplaatsen gesitueerd is. Links achterin de winkelruimte bevindt zich de toiletruimte en aansluitingen ten behoeve van de pantry. Aan de voorgevel van de winkelruimte is, door middel van een arcade, een droogloop gecreëerd waar ook de eventuele uitstallingen kunnen worden geplaatst.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, maar in huidige staat, inclusief bestaande wand-, vloer- en plafondafwerkingen en inclusief de aanwezige installaties aan huurder opgeleverd. De complete inventaris is ter overname.

Parkeren
Rondom het Looiersplein zijn vele, gratis parkeerplaatsen gelegen, die onlangs volledig opnieuw zijn bestraat. Het gratis parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Looiersplein 37

Overdracht

Huurprijs
€ 200,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoopvloer oppervlakte
8 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer