Markt 1a
winkelruimte

5211 JV 'S-Hertogenbosch

Markt 1a

verhuurd

Bekijk alle foto's (28)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 412 m²

Omschrijving Markt 1a

Locatie
Deze horeca- en maatschappelijke ruimte is op een werkelijk unieke locatie in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch gelegen. De Markt staat bekend om zijn aanbod van kwalitatief hoogwaardige horeca en diverse, landelijke retail formules. De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte bevindt zich in de kelder, pal onder het stadhuis, De Raadskelder. Deze bijzondere ruimte dateert van begin 16e eeuw en heeft in een ver verleden als gevangenis gefunctioneerd.

Object
Onderhavige ruimte bestaat uit circa 412 m2 bvo en is verdeeld over verschillende ruimtes. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen wij u naar de plattegrondtekening. De commerciële ruimte kent twee entrees: één aan de voorkant van het object, bereikbaar vanaf de Markt. En één aan de achterzijde waar zich de expeditie plaats met ontsluiting naar de straat ‘Achter het Stadhuis’ bevindt. In de commerciële ruimte zijn meerdere toiletgroepen aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd. Te weten; de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract.

Parkeren
Het centrum van ‘s-Hertogenbosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten; onder meer parkeergarages Sint Josephstraat en de Wolvenhoek, die zich beide op loopafstand bevinden. De ‘nieuwe’ parkeergarage St.-Jan, aan de Hekellaan, biedt ruimte aan circa 1.040 voertuigen. Bovendien wordt er in ‘s-Hertogenbosch ook aan de fietsers gedacht. De fietsenstalling in de Kerkstraat heeft ruimte voor circa 1.100 en gratis te parkeren fietsen.

Bijzonderheden
Onder voorbehoud van gunning door verhuurder.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Markt 1a

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.022 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
412 m²
In units vanaf
412 m²
Verkoopvloer oppervlakte
412 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Horeca

Horeca type
Bistro petit restaurant, cafe restaurant, luxe restaurant, congres zalencentrum
Horecaruimte
412
Oppervlakte
412 m²
Verkoopvloer oppervlakte
412 m²
Op verdiepingen
-1
Regios
noord brabant

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer