Markt 32
winkelruimte Te huur

5611 EC Eindhoven

Markt 32

€ 175.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 205 m²

Omschrijving Markt 32

Locatie
Dit winkelpand is centraal gelegen op een absolute A-stand in het kernwinkelgebied, op één van de meest herkenbare locaties in het centrum van Eindhoven. Door de ligging aan de Markt is de passantenstroom maximaal. Het winkelpand bevindt zich tussen enerzijds de winkelassen Demer/Rechtestraat en anderzijds de Hermanus Boexstraat/shoppingcenter Heuvel. In de directe nabijheid zijn vestigingen van Mc Donalds, Cotton Club, Peijnenburg juweliers, Van Haren, Schaap & Citroen, KFC, BackWerk en Costes te vinden.

Object
De begane grond van de winkelruimte meet circa 205 m² en heeft een mooi ruim front van 6 meter. Aan de voorzijde heeft het pand, op zowel de eerste als tweede etage, nog de beschikking over circa 80 m² magazijn- en/of personeelsruimte. Aan de achterzijde is nog een opbouw geplaatst ter grootte van circa 70 m², met eveneens de mogelijkheid voor opslag. Bevoorrading kan zowel via de voor- als achterzijde plaatsvinden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Het wordt als casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald, openbaar parkeren, onder andere in de nabij gelegen parkeergarages.
Lees meer

Kenmerken Markt 32

Overdracht

Huurprijs
€ 175.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
231 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
205 m²
In units vanaf
205 m²
Verkoopvloer oppervlakte
205 m²
Verdiepingen
1
Lees meer