Markt 37
winkelruimte

5611 EC Eindhoven

Markt 37

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1955
Oppervlakte 94 m²

Omschrijving Markt 37

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is prominent gelegen op het kruispunt van de Markt en Hermanus Boexstraat. Mede door de ligging op de kopse kant is er sprake van maximale attentiewaarde. Op onderhavige centrumlocatie treft u een mix aan winkel- en horecabedrijven zoals Mc Donalds, Guts & Gusto, Pearle, Zoet & Zout, Specsavers, KFC en Aspact.

Object
De, nu nog bij Siebel in gebruik zijnde, winkelruimte maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied en heeft een oppervlakte van circa 95 m² op de begane grond en circa 45 m² opslagruimte in de kelder. Mede door de ligging op het kruispunt van de Markt met Hermanus Boexstraat is er sprake van maximale passantenstromen en maakt het de commerciële ruimte voor diverse doeleinden geschikt.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Het centrum van Eindhoven is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Diverse betaalde parkeergarages en parkeerterreinen bieden ruimschoots plaats aan bezoekers van de stad. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer.
Lees meer

Kenmerken Markt 37

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1955
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
173 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
94 m²
In units vanaf
94 m²
Verkoopvloer oppervlakte
139 m²
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer