Maurick 1
kantoorruimte

5261 NA VUGHT

Maurick 1

verhuurd

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 218 m²

Omschrijving Maurick 1

Locatie
Op een nostalgische plek aan de Dijk van Maurick is het historische landhuis genaamd Huize Muyserick gelegen. De omgeving kenmerkt zich door het prachtige groene landgoed, waar ook het bekende Kasteel Maurick is gelegen. Als je het terrein op komt rijden is, net als vanuit de kantoorkamers, het groene uitzicht fenomenaal!

Het centrum van Vught is - door de komst van een loopbrug over de A2 - met vijf minuten loopafstand te bereiken en het centraal station van Vught ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Door de aanwezigheid van de op- en afritten van en naar de A2 op slechts twee autominuten afstand, is de bereikbaarheid per auto zeer goed te noemen.

Object & oppervlakte
Deze bijzondere plek en het gebouw kennen een lange historie; het zou al aan het eind van de dertiende eeuw in gebruik zijn geweest als jachthuis van kasteel Maurick en later als woning. Sinds 1995 is het gebouw echter in gebruik als kantoorruimte. De entree op de begane grond geeft toegang tot de royale ontvangsthal waaraan de gemeenschappelijke keuken grenst, evenals de gemeenschappelijk te gebruiken vergaderruimte die middels een kosteloos reserveringssysteem te reserveren is.

De voor verhuur beschikbare kantoorruimtes hebben een totale netto oppervlakte van circa 149 m² (218 m² inclusief toebedeling algemene ruimtes) en zijn gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond zijn er drie kantoorruimtes gesitueerd, twee kantoor-/spreekkamers en een kantoortuin. Op de eerste verdieping is een kantoor-/spreekkamer gelegen alsmede een dubbele toiletgroep en douche. Op de begane grond is tevens een toilet aanwezig.

Door het gehele gebouw zijn kantoorkamers gesitueerd die verhuurd zijn aan verschillende soorten bedrijven waardoor er een leuke werkomgeving is ontstaan met veelal zakelijke dienstverleners.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige en turn-key staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- vloerafwerking (hout & tapijt);
- wand- en plafondafwerking (stuc);
- plafondverlichting (led en TL);
- verwarming middels radiatoren;
- te openen ramen;
- toegangssysteem middels tags.

Parkeren
Op eigen terrein is een ruim parkeerterrein gelegen met een elektrische laadpaal.
Lees meer

Kenmerken Maurick 1

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 1.495,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
tot 1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
218 m²
In units vanaf
218 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied
Lees meer