Meiveld 157
winkelruimte

5501 KH VELDHOVEN

Meiveld 157

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1978
Oppervlakte 74 m²

Omschrijving Meiveld 157

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in het hart van het City Centrum in Veldhoven. Dit centrum vormt het middelpunt van Veldhoven. Naast publieksgerichte voorzieningen zoals het Gemeentehuis, theater De Schalm, de bioscoop en overige horeca en dienstverlening bestaat het aanbod van het City Centrum uit circa 6.000 m² aan dagelijkse artikelen (supermarkten, verszaken, drogisterijen). De overige 11.000 m² bestaat uit modisch en overig niet-dagelijks aanbod. Veldhoven is inmiddels gegroeid tot zo'n 45.000 inwoners.

Object
De winkelruimte beschikt over een bruto vloeroppervlak van circa 74 m² met een frontbreedte van 6 meter. De winkelruimte is gelegen nabij C&A, HEMA, Livera, Eye Wish, keurslager Antonis, WE Mode et cetera.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, waarbij het gehuurde wordt opgeleverd met de bestaande voorzieningen zoals toilet- en pantryopstelling, huidige vloer- en plafondafwerking met verlichting, verwarmingsinstallatie, meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen (gas, elektra en water). Verder zal het aanwezige verkoopmeubilair zoals wandstellingen, balie en presentatiemeubelen 'om niet' worden overgedragen.

Parkeren
Het City Centrum beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen. Direct aan de overzijde is de parkeergarage gelegen en grenzend aan de achterzijde van de winkel ligt een grote openbaar parkeerterrein (voor de eerste twee uur is het parkeren gratis - blauwe zone).

Overige
In nader overleg te aanvaarden, streefdatum vanaf april 2023.
Lees meer

Kenmerken Meiveld 157

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1978
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
74 m²
In units vanaf
74 m²
Verkoopvloer oppervlakte
74 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer