Michiel de Ruyterweg 107
kantoorruimte

5262 VC VUGHT

Michiel de Ruyterweg 107

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 128 m²

Omschrijving Michiel de Ruyterweg 107

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen in een commerciële plint, middenin de wijk Schoonveld in Vught. Het centrum van Vught en het centraal station zijn beide op 10 minuten loopafstand gelegen en het wijkwinkelcentrum Moleneindplein op slechts 8 minuten loopafstand. De op- en afritten van en naar de N65 zijn met 3 autominuten bereikbaar. De verdere omgeving kenmerkt zich door woningen. In de naastgelegen commerciële ruimtes zijn onder andere Change Hairstyling, Baan Thai, Fysiotherapie Kuip en Jola Mode gevestigd.

Object & oppervlakte
De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van circa 120 m² op de begane grond en circa 28 m² in de kelder. De eigen entree geeft toegang tot het object en aan de achterzijde is tevens een doorgang die toegang geeft tot het achtergelegen terrein, handig om te laden en lossen. De ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden, denk hierbij aan een winkel, kantoorruimte (met baliefunctie), (medische) behandelruimte, schoonheidssalon en dergelijke.

Opleveringsniveau
Het object wordt in een casco staat aan huurder opgeleverd. De verhuurder denkt graag mee in het gebruiksklaar maken van de ruimte.

Parkeren
Rondom het object zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden. Pal voor de deur zijn vrij toegankelijke parkeerplaatsen gelegen.
Lees meer

Kenmerken Michiel de Ruyterweg 107

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Kantoorruimte

Oppervlakte
128 m²
In units vanaf
128 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
128 m²
In units vanaf
128 m²
Verkoopvloer oppervlakte
128 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer