Molenstraat 24
winkelruimte

5751 LD Deurne

Molenstraat 24

verhuurd

Bekijk alle foto's (14)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 500 m²

Omschrijving Molenstraat 24

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte, tot voor kort in gebruik bij Vamos mode, is gelegen in de Molenstraat, hoek De Wever in Deurne en maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied. In het centrum van Deurne kunt u behalve voor de dagelijkse boodschappen ook terecht voor het funshoppen. Naast de volop aanwezige sterke lokale ondernemers dragen onder andere de volgende landelijke formules bij aan het complete aanbod: Albert Heijn, Etos, Xenos, HEMA, Takko Fashion, Intertoys, Hunkemöller, Bruna, Zeeman, Shoeby, Primera en Kruidvat. De gemeente Deurne telt ruim 25.000 inwoners.

Object
Deze hoogwaardig afgewerkte instapklare ruimte met een front van 15 meter heeft een oppervlakte van circa 500 m². De aantrekkelijke front-diepte verhouding maakt dat de ruimte geschikt is voor velerlei doeleinden zoals winkel, dienstverlening, kantoor/balie. Aan de achterzijde van het object, te bereiken via De Wever, kan het laden en lossen plaatsvinden door middel van een bestelbus. In het ruime magazijn is plaats voor de opslag van producten. Hier bevinden zich ook de zeer luxe afgewerkte heren- en damestoiletten, alsmede de personeelsruimte met keukentje voorzien van koelkast, vaatwasser en close-in boiler.

Opleveringsniveau
Deze prachtige commerciële ruimte wordt in huidige, zeer hoogwaardige staat aangeboden inclusief de smeervloer met coating, gespoten plafond (industrial look), verlichtingsarmaturen met designverlichting en aanwezige wandstellingen. De ruimte wordt verwarmd door een viertal elektrische warmte- en koude units aangestuurd door een aantal warmtepompen die op het dak zijn gesitueerd.

Parkeren
In de directe nabijheid is er voldoende gelegenheid om, tegen betaling, vanaf 13.00 uur in de middag te parkeren. In de voormiddag is parkeren gratis. De gemeente Deurne heeft plannen om vanaf 1 januari 2024 het betaald parkeren af te schaffen en het parkeren te reguleren door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Molenstraat 24

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
500 m²
In units vanaf
500 m²
Verkoopvloer oppervlakte
500 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
3300
Welstandsklasse type
A1
Lees meer