Molenstraat 62
kantoorruimte Te huur

5341 GE OSS

Molenstraat 62

€ 5.450,- p/m

Bekijk alle foto's (41)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1897
Oppervlakte 340 m²

Omschrijving Molenstraat 62

Locatie
Dit bijzondere herenhuis, wat geregistreerd staat als gemeentelijk monument, is gelegen op een zeer markante en herkenbare zichtlocatie aan de Molenstraat, direct tegenover het Jan Cunen Museum met naastgelegen stadspark waar je op uitkijkt. Het Centraal NS-station en busstation zijn op nog geen 100 meter loopafstand gelegen. Hiernaast geldt dat de Molenstraat, ondanks het feit dat deze zich in het centrum van de stad bevindt, uitermate goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Oss kent niet zo heel veel monumentale panden maar dit is er één om door een ringetje te halen en DÉ kans voor ondernemers om ook met hun huisvesting in het oog te springen.

Het pand is medio 2013 geheel in stijl gerenoveerd en daarbij tevens aangepast aan de eisen van deze tijd. Het kantoor omvat in totaal circa 340 m² waarvan circa 120 m² kantoor op de begane grond, circa 120 m² kantoor op de eerste verdieping, alsmede een (via een vaste trap te bereiken) zolderruimte ter grootte van circa 100 m², die als vergaderruimte of kantoortuin is ingericht en voorzien is van een dakkapel en lichtkoepels met daardoor een optimale daglichttoetreding.

Opleveringsniveau
Natuurlijk is het pand nog voorzien van fraaie, historische elementen zoals de ornamenten boven de ramen aan de voorgevel, de natuurstenen vloer in de entree, de plafond ornamenten, houten trappen met traplopers en houten vloeren in visgraat-motief. Daarnaast kent het pand echter ook het gemak van airco-units met afstandsbediening, kabelgoten met databekabeling, moderne toiletten en keukenopstellingen.

Bestemming
Het pand is gelegen in het bestemmingsplan ‘Centrum - Oss - 2013’ en heeft hierin de bestemming ‘Gemengd’ en is als zodanig bestemd voor een functie kantoren, dienstverlening en maatschappelijk. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Parkeren
Uniek voor het centrum van Oss want aan de achterzijde van het object is op eigen terrein een parkeerterrein gesitueerd waar plek is voor circa acht auto's.
Lees meer

Kenmerken Molenstraat 62

Overdracht

Huurprijs
€ 5.450,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1897
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
59 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
340 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, overig
Lees meer