Nieuwe Linie 4
kantoorruimte

5264 PJ Vught

Nieuwe Linie 4

verhuurd

Bekijk alle foto's (17)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1956
Oppervlakte 140 m²

Omschrijving Nieuwe Linie 4

Kantoorwerplekken beschikbaar in de voormalige werkplaatsen. Oude gebouwen in een compleet nieuw jasje! Nieuwe Linie 4, onderdeel van een bijzondere locatie: Fort Isabella in Vught.

Locatie
Fort Isabella is gelegen aan de noordkant van Vught, op steenworp afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De zogenoemde buitenstad kenmerkt zich door een groene omgeving met een bijzondere mix van wonen, werken en recreëren.

Gezien de op- en afritten van en naar de A2 en A59 op enkel 5 autominuten afstand zijn gelegen, is de bereikbaarheid per eigen vervoer zeer goed. Het wandelpad aan de noordzijde (over de spoorlijn) geeft toegang tot de Vughterweg en zodoende ook bij de bushalte. Vanuit de bushalte is het Centraal Station van Den Bosch op 4 minuten afstand gelegen.

Object
De voor verhuur beschikbare werkplekken in dit bijzondere gebouw zijn gelegen op de eerste verdieping. Er zijn drie eilanden met vier werkplekken beschikbaar, derhalve in totaal 12 werkplekken. Tevens is er een tafel voor informeel overleg met twee banken eraan.

Middels de gezamenlijke toegang op de begane grond betreedt je het kantoor. Op de begane grond is een keuken, lunchtafel en twee spreek/-overleg ruimte voor algemeen gebruik aanwezig.

Opleveringsniveau
De werkplekken worden geheel ingericht opgeleverd in een turn-key kantoorruimte. De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- vloerafwerking (gietvloer);
- wandafwerking (stuc);
- industrieel plafond met verlichting en luchtklimaat systeem;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling;
- dubbele toiletgroep;
- zonnewering;
- alarmsysteem.

De werkplekken zijn voorzien van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau, bureaustoel, dubbele beeldscherm, toetsenbord en muis.
Lees meer

Kenmerken Nieuwe Linie 4

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1956
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Kantoorruimte

Oppervlakte
140 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, verwarming
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied
Lees meer