Nieuwstraat 13
winkelruimte

5521 CA EERSEL

Nieuwstraat 13

verhuurd

Bekijk alle foto's (17)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 280 m²

Omschrijving Nieuwstraat 13

Locatie
De commerciële ruimte is in het verleden in gebruik geweest door een apotheek en een filiaal van ABN Amro en is gelegen in het hart van de Nieuwstraat, de winkelstraat van de gemeente Eersel. Vele landelijke filiaalbedrijven zijn rondom deze ruimte gesitueerd zoals Plus, Lidl, Aldi, Hema, Kruidvat, Zeeman, Blokker en Bruna. De aanvulling met specialistische lokale ondernemers maakt het winkelaanbod compleet. De Nieuwstraat sluit direct aan op de Markt waar met name alle horeca is gesitueerd. De gemeente Eersel telt ruim 10.000 inwoners. De vele vakantiegangers zorgen met name in de zomer voor extra drukte.

Object
De commerciële ruimte ter grootte van circa 280 m² bvo wordt in huidige staat, met de huidige indeling, leeg en bezemschoon opgeleverd, inclusief de aanwezige installaties, meterkast, toilet en keukenblok.

Via de inrit aan de zijkant van het pand bereikt men aan de achterzijde van het perceel de parkeerplaatsen op eigen grond.
Het brede front en de rechthoekige lay-out maakt dat deze ruimte geschikt is voor vele formules/branches in de detailhandel, dienstverlening of als kantoorgebruik. De achterdeur van deze ruimte geeft direct toegang tot de parkeerplaatsen.

Parkeren
Aan de gehele Nieuwstraat is langsparkeren gesitueerd. Bij de drie supermarkten zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden.
Lees meer

Kenmerken Nieuwstraat 13

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
280 m²
Verkoopvloer oppervlakte
280 m²
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer