Pascalweg 13
Bedrijfshal Te huur

4104 BE Culemborg

Pascalweg 13

€ 350.000,- p/j

Bekijk alle foto's (26)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2003
Oppervlakte 4.650 m²

Omschrijving Pascalweg 13

Locatie
Deze multifunctionele bedrijfs-/magazijnruimte is gelegen op bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de snelweg A2, een NS-treinstation en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, (het naastgelegen) Aldi Nederland, Rademaker Industrial Bakery Equipment en de Royal A-Ware Food Group. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting, de centrale ligging in Nederland en een groot arbeidspotentieel.

Object
Het bedrijfsgebouw bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwdelen. Het representatieve kantoorgebouw van circa 700 m², opgetrokken in twee bouwlagen (circa 350 m² per laag) en een magazijnruimte van circa 3.950 m². In het kantoor bevinden zich onder andere een grote vergaderruimte en een bedrijfskantine. Het kantoor is voorzien van een ventilatie-, (top)koel- en verwarmingsinstallatie. De bedrijfs-/magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 7,5 meter en een ruime vrije overspanning. De zelfstandige bedrijfs-/magazijnruimte is toegankelijk middels vijf overheaddeuren, waarvan drie deuren op maaiveld hoogte en twee deuren voor een laad- en losdock met dockleveller(s) waarvan één dock zelfs inpandig en afsluitbaar tijdens het laden en lossen. Het gebouw is gesitueerd op een eigen perceel grond van circa 8.653 m², gelegen op een hoek. Door deze hoeklocatie kan het perceel worden ontsloten aan twee zijden.

Parkeren
Bij het gebouw behoren 42 vaste parkeerplaatsen op het eigen, met een hekwerk, afgesloten buitenterrein. Op openbaar terrein is er tevens de mogelijkheid tot parkeren.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Pavijen V - enkelbestemming Bedrijf 2. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar de internetsite - omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/

Energielabel
Het gebouw heeft een energielabel A.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Pascalweg 13

Overdracht

Huurprijs
€ 350.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
8.554 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
3.950 m²
Vrije hoogte
750
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
BTW belast
Ja
Logistieke functie
1
Bouwhoogte
750

Kantoorruimte

Oppervlakte
700 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
BTW belast
Ja
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer