Pomphoekweg 2en 4
Bedrijfshal

5222 BE 'S-HERTOGENBOSCH

Pomphoekweg 2en 4

verkocht

Bekijk alle foto's (16)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1967
Oppervlakte 125 m²

Omschrijving Pomphoekweg 2en 4

Locatie
Onderhavig object bevindt zich aan de Pomphoekweg in 's-Hertogenbosch, een zijstraat van de Rietveldenweg. De Rietveldenweg is de belangrijkste verkeersader van het grootste bedrijventerrein in 's-Hertogenbosch. Bedrijventerrein de Rietvelden staat bekend om de diversiteit aan bedrijven, waaronder Sligro, Bouwmaat, PostNL en Heineken.

De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, met directe toegang tot de oprit van de A59 en de A2 op slechts enkele minuten afstand. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, aangezien er in de nabijheid van het pand een bushalte is die directe verbinding biedt met het NS Centraal Station.

Object
Deze twee-onder-een-kapwoning (bedrijfswoning) heeft totaal oppervlakte van circa 125 m² en is onderverdeeld in een lichte woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en een multifunctionele kamer van circa 18 m² welke gebruikt kan worden als praktijkruimte of omgebouwd kan worden tot garage. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. Het perceel bedraagt circa 420 m².

Opleveringsniveau
Dit object wordt in zijn huidige functionele staat opgeleverd met als functie bedrijfswoning. Koper dient rekening te houden met het feit dat het kadastrale perceel nog gemeten en gesplitst moet worden.

Bestemmingsplan
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld'. Bedrijven met een functieaanduiding tot en met categorie 4.1 alsmede functieaanduiding bedrijfswoning met een maximale bouwhoogte van 15 meter zijn hier toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Pomphoekweg 2en 4

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1967
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
835 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
125 m²
Voorzieningen
Toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer