Ravenseind 13
kantoorruimte

5571 SE BERGEIJK

Ravenseind 13

verhuurd

Bekijk alle foto's (18)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2023
Oppervlakte 322 m²

Omschrijving Ravenseind 13

Locatie
Prachtige kantoorlocatie op de tweede verdieping van het bedrijf Kempen Cladding, de onlangs opgeleverde nieuwbouwlocatie aan de rand van bedrijventerrein De Waterlaat te Bergeijk, met uitzicht op de bosrijke omgeving.
Aansluitend aan het huidige bedrijventerrein is De Waterlaat onlangs enorm uitgebreid om tegemoet te komen aan de vraag naar bedrijfsgrond. Er zijn 20 kavels verkocht variërend in grootte van ongeveer 1000 m² tot 5.000 m². De diverse nieuwbouwbedrijven zijn ontsloten door de vernieuwde infrastructuur afgewisseld met veel groen. Het bedrijventerrein is door de aanleg van de nieuwe Diepveldenweg op slechts een paar autominuten van de A67 uitstekend bereikbaar.

Object
De gasloze kantoorruimte op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van circa 322 m² bvo en is ingedeeld conform de bijgevoegde plattegrondtekening. Na binnenkomst door de hoofdentree bereikt u de tweede etage door ofwel een brede vaste trap dan wel een personenlift. De diverse kantoorunits worden ontsloten door middel van een centrale gang. Het geheel is prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen en veel glas.

Opleveringsniveau
Deze zeer prettige werkomgeving wordt verwarmd door middel van een warmtepomp en is aangesloten op de aanwezige zonnepanelen. De kantoorruimte wordt verhuurd inclusief twee toiletten en een urinoir, keukenblok, betonvloer met vloerverwarming, airco (verwarming en koeling), mechanische ventilatie en verlichting in de gang. Elke kantoorunit is aan de binnenzijde voorzien van zonnescreens te bedienen met een afstandsbediening. Het verbruik van de energie wordt maandelijks door middel van een voorschot servicekosten door verhuurder bij huurder in rekening gebracht.

Parkeren
Er zijn op eigen terrein voldoende parkeerplaatsen voorhanden. Ook is het mogelijk om aan de straatzijde te parkeren.
Lees meer

Kenmerken Ravenseind 13

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2023
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5.036 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
322 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, toilet, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer