Rechtestraat 27a
winkelruimte

5611 GM Eindhoven

Rechtestraat 27a

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 155 m²

Omschrijving Rechtestraat 27a

Locatie
De Rechtestraat is één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het eerste gedeelte van de Rechtestraat, net voor de kruising met de Hooghuisstraat. In de nabijheid bevinden zich de winkels van Scotch & Soda, Mango, Bershka, Kruidvat, Urban Outfitters, Starbucks, COEF en de binnenkort te openen GASSAN Diamonds.

Object
Het voor verhuur beschikbare winkelpand is centraal gelegen in de Rechtestraat tussen de winkels van Starbucks en SoLow. De begane grond heeft een front van ruim 6 meter en is bij Aktie Sport in gebruik als winkelruimte (circa 155 m²), de eerste etage doet dienst als magazijn- en personeelsruimte (circa 80 m²).

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg, uiterlijk per 1 juni 2024.
Lees meer

Kenmerken Rechtestraat 27a

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
274 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
155 m²
In units vanaf
155 m²
Verkoopvloer oppervlakte
155 m²
Verdiepingen
2
Lees meer