winkelruimte Te huur

5611 GP Eindhoven

Rechtestraat 34

€ 72.500,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 186 m²

Omschrijving

Locatie
De Rechtestraat behoort tot één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het drukste gedeelte van de Rechtestraat direct tegenover de recent geopende winkel van Urban Outfitters en nabij de winkels van JD Sports, Bershka, Kruidvat, Nelson en NZA.

Object
Het winkelpand is gelegen tussen de winkels van Scotch&Soda en T-Mobile beschikt op de begane grond over circa 65 m² winkelruimte met een front van circa 4.2 meter. Op de goed toegankelijke eerste, tweede en derde etage zijn de magazijn- en personeelsruimtes gesitueerd, die een oppervlakte hebben van elk circa 40 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 72.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
186 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoopvloer oppervlakte
65 m²
Verdiepingen
4
Frontbreedte
420
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer