Rechtestraat 36
winkelruimte

5611 GP Eindhoven

Rechtestraat 36

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 65 m²

Omschrijving Rechtestraat 36

Locatie
De Rechtestraat is één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het drukste gedeelte van de Rechtestraat, net voor de kruising met de Hooghuisstraat. In de nabijheid bevinden zich de winkels van Scotch & Soda, Bershka, Nelson, Kruidvat, Score, Vodafone, T-Mobile, Mango en de nieuwe winkels van Miss Etam en NZA.

Object
De tot voor kort bij Sneakers in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 65 m² met een kelder ten behoeve van opslag ter grootte van circa 25 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. De winkelruimte is reeds voorzien van meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen, een elektrisch bedienbaar rolluik voor de entree, toilet en pantry-opstelling, c.v.-ketel met entreeheater en airco-unit.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabijgelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg, doch op korte termijn.
Lees meer

Kenmerken Rechtestraat 36

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoopvloer oppervlakte
65 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer