Rietveldenweg 55b en c
Bedrijfshal

5222 AP 'S-HERTOGENBOSCH

Rietveldenweg 55b en c

verhuurd

Bekijk alle foto's (17)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2014
Oppervlakte 2.600 m²

Omschrijving Rietveldenweg 55b en c

Locatie
Het moderne bedrijvencomplex is gelegen aan het begin van de Rietveldenweg (gezien vanaf de A59). De Rietveldenweg is de verkeersader van het grootste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch. Bedrijventerrein de Rietvelden kenmerkt zich door een ruime variëteit aan ondernemingen, waaronder Sligro, Bouwmaat, PostNL en Heineken. 

De bereikbaarheid per auto kan, door de directe aansluiting aan de oprit van de A59 en met de A2 op enkele minuten afstand, als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, nabij het object is een bushalte gesitueerd die in directe verbinding staat met het NS Centraal Station.

Object
Het zeer representatieve bedrijfscomplex biedt huisvesting aan Bouwmaat en Isero. Een bedrijfshal met een oppervlakte van 2.600 m² (twee gekoppelde segmenten) komt medio september 2023, voor verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het moderne complex wordt in de huidige casco staat opgeleverd. Ter overname zijn er kantoren met kantineruimte die aangebracht zijn door de huidige huurder. Dit geldt ook voor aanwezige magazijnstellingen.

Het pand is toegankelijk middels drie elektrisch bedienbare overheaddeuren. Door ramen in de gevel alsook lichtstraten in het dak, is de ruimte prettig licht. Het pand wordt verwarmd middels direct gestookte gasheaters. Tevens is er ledverlichting. In beide segmenten zijn er twee toiletten.

Parkeren
Het terrein is volledig verhard en ingericht ten behoeve van parkeervoorzieningen en laad- en losactiviteiten. aan de voorzijde van het totale complex zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.
Lees meer

Kenmerken Rietveldenweg 55b en c

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2014
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
12.504 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.600 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet
Logistieke functie
1

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer