Rijnstraat 495E
kantoorruimte

5215 EJ 'S-HERTOGENBOSCH

Rijnstraat 495E

verhuurd

Bekijk alle foto's (17)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2004
Oppervlakte 205 m²

Omschrijving Rijnstraat 495E

Locatie
De Rijnstraat is gelegen in de Bossche Aawijk en maakt deel uit van een dynamische 'woon-werk-omgeving'. De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed tot uitstekend te noemen; de op- en afritten van en naar de A2 bevinden zich op slechts 3 autominuten afstand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed want in de directe omgeving zijn bushaltes aanwezig.

Om de hoek van het object ligt een buurtwinkelcentrum met onder andere een grote supermarkt en enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 205 m². Dit kantoorgebouw maakt onderdeel uit van een - in 2004 - gerealiseerd project, bestaande uit drie, onder architectuur gebouwde, kantoorvilla's met een moderne opzet en een representatieve uitstraling. Het gebouw heeft energielabel A.

In de centrale hal op de begane grond biedt zowel de lift als de trap toegang tot de verdiepingen. Elke verdieping is voorzien van een eigen toiletgroep (dames- en herentoilet). De kantoorruimte is open van structuur en aan weerszijden zijn verschillende kantoor-/spreekkamers gesitueerd. Het gebruik van glazen systeemwanden geeft een licht en transparant karakter.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige, turn-key staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- systeemplafond voorzien van ledverlichting en luchtklimaatsysteem (verwarming en koeling);
- vloerafwerking (gietvloer);
- kamerindeling door middel van glazen systeemwanden;
- kabelgoten voorzien van elektra en data*;
- alarmsysteem*;
- raambekleding*;
- pantry*.
*wordt 'om niet' ter beschikking gesteld.

Parkeren
Bij het gehuurde zijn op eigen afsluitbaar parkeerterrein vijf (5) parkeerplaatsen beschikbaar. Verder zijn er rondom het gehuurde, in de nabij gelegen straten, voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Tevens zijn er twee laadpalen aanwezig voor het laden van elektrische auto's.

Huidig huurder
De huidige huurovereenkomst loopt tot 1 mei 2024. Tot dat moment is de huidige huurder bereid om € 1.400,00 per maand bij te dragen aan de huurkosten. Daarmee komt de huur tot 1 mei 2024 neer op € 1.505,00 per maand, exclusief servicekosten en BTW. Aansluitend gelden de huurvoorwaarden zoals deze met de verhuurder overeengekomen kunnen worden.
Lees meer

Kenmerken Rijnstraat 495E

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2004

Kantoorruimte

Oppervlakte
205 m²
In units vanaf
205 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk
Lees meer