Ringweistraat 5
Bedrijfshal Te huur

4181 CL Waardenburg

Ringweistraat 5

€ 51.000,- p/j

Bekijk alle foto's (12)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1995
Oppervlakte 530 m²

Omschrijving Ringweistraat 5

Locatie
Deze geheel zelfstandige bedrijfsruimte, met ondergeschikte kantoorruimte, is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek-/zichtlocatie. Op Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
De unit van in totaal circa 530 m² vloeroppervlak bestaat uit een kleinschalige kantoorruimte (verdeeld over twee bouwlagen), met een naastgelegen bedrijfsruimte met thans een in deze bedrijfsruimte afgesloten showroomruimte. Zowel het kantoor als de bedrijfshal met showroom/werkplaats wordt ontsloten door een eigen voordeur, waarbij de bedrijfshal ook nog een overheaddeur tot zijn beschikking heeft. De bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat en de inpandig gelegen showroom/werkruimte heeft over de volle breedte ramen, waardoor een aangenaam verblijfs-/werkklimaat wordt gecreëerd in zowel de bedrijfshal als in de kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau omvat onder andere: een systeemplafond, verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden, pantry, sanitaire voorzieningen, c.v.-installatie en een indirect gestookte heater. Het eventueel aanwezige inbouwpakket van scheidingswanden, deuren, stoffering en eventuele data- en elektrabekabeling wordt 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld en behoort dus niet tot het gehuurde.

Parkeren
Op het voorgelegen buitententerrein is in ruime mate parkeer- en rangeerterrein aanwezig.

Meer informatie of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Ringweistraat 5

Overdracht

Huurprijs
€ 51.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1995

Bedrijfshal

Oppervlakte
330 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
200 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer