Spoorlaan 44
kantoorruimte Te huur

5348 KB Oss

Spoorlaan 44

€ 1.300,- p/m

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2019
Oppervlakte 87 m²

Omschrijving Spoorlaan 44

Locatie
Op de hoek Spoorlaan/Bram van de Berghstraat, recht tegenover het Centraal Station staat dit fraaie gebouw: Résidence Luijk, genoemd naar het voormalige Hotel Luijk dat ooit op deze locatie stond.

Het gebied rondom deze locatie in Oss heeft de laatste jaren een enorme metamorfose ondergaan, met de ontwikkeling van een geheel nieuwe woonwijk op het voormalige Bergoss terrein en recenter nog de gehele renovatie van het tegenover gelegen voormalige monumentale hoofdkantoor van Bergoss en Hotel Wilhelmina. De ontwikkeling van dit gebouw maakt het gebied rondom het station compleet!

Object
Dit complex omvat 18 hoogwaardige appartementen, met commerciële ruimten op de begane grond en is verdeeld over vijf bouwlagen inclusief een parkeerkelder.

Op de begane grond zijn commerciële ruimten gerealiseerd, waarvan thans één commerciële ruimte van circa 87 m² voor de verhuur beschikbaar komt.

Opleveringsniveau
De ruimte kent een turn-key opleveringsniveau en is feitelijk zo te betrekken. Zo is de unit onder andere voorzien van cementdekvloer met laminaat, toilet, pantry, eigen meterkast, systeemplafond met ledverlichting, elektrische vloerverwarming, kabelgoten en binnenwanden.

Parkeren
Direct grenzend aan de unit zijn op het achtergelegen parkeerterrein twee exclusieve parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het bouwplan is gelegen in het vigerende bestemmingsplan en heeft hierin de bestemming Gemengd-1 en is als zodanig bestemd voor kantoren, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden, alsmede beroeps- en bedrijfsactiviteiten voor zover genoemd in de milieuzoneringslijst. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Spoorlaan 44

Overdracht

Huurprijs
€ 1.300,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2019
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.351 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
87 m²
In units vanaf
87 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer