Stadhuisplein 339
winkelruimte Te huur

5038 TH Tilburg

Stadhuisplein 339

€ 30.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1973
Oppervlakte 95 m²

Omschrijving Stadhuisplein 339

Locatie
Het object is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Tilburg nabij het kruispunt met de Emmapassage. De winkelruimte ligt tussen diverse landelijke ketens wat bijdraagt aan gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers. In de directe omgeving zijn formules gevestigd zoals: Primark, Zara, ONLY, FEBO en diverse lokale ondernemers.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is direct naast Swarovski gelegen. De winkelruimte beschikt over circa 26 m² op de begane grond en circa 69 m² in de kelder.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten, de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantryopstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de directe nabijheid van het object zijn ruim voldoende parkeergelegenheden aanwezig, bijvoorbeeld de parkeergarage van de Emmapassage. Aan fietsers is eveneens gedacht, fietsparkeergarage Katterug biedt ruimte voor zo'n 320 fietsen.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Stadhuisplein 339

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1973
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
458 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Verdiepingen
2
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer