Statenlaan 20
kantoorruimte Te huur

5223 LA 'S-Hertogenbosch

Statenlaan 20

€ 4.000,- p/m

Bekijk alle foto's (28)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2000
Oppervlakte 215 m²

Omschrijving Statenlaan 20

Locatie
Het Paleiskwartier is inmiddels hét zakelijke hart van Den Bosch, gelegen aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Met als belangrijke gebruikers het Ministerie van Justitie (Het Paleis van Justitie), maar ook Van Lanschot Bankiers, de IND, DAS Rechtsbijstand, Arcadis, Rabobank, Brabant Water en Enexis. Onlangs hebben Social Deal, BDO Accountants en Bouwbedrijf Van Wanrooij zich ook in het Paleiskwartier gevestigd.

Het Paleiskwartier heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk gebied waar werken, wonen én ontspannen (lunch/diner/bioscoop) hand in hand gaan.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is zeer goed, op slechts 4 minuten loopstand is het centraal station gelegen. De bereikbaarheid per eigen vervoer is eveneens goed, op slechts 5 autominuten afstand zijn de op- en afritten van en naar de A2 gelegen.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen in het zeer representatieve kantoorgebouw genaamd Riva. Riva betreft, mede door de eigentijdse en bijzondere architectuur, een zeer in het oog springend en opvallend gebouw. De gezamenlijke entree op de begane grond geeft toegang tot het gebouw. Hier zijn tevens gezamenlijke vergaderfaciliteiten aanwezig, alsmede de receptie.

Op de bovenste verdieping, ook wel de pent-office genoemd, is de voor verhuur beschikbare ruimte van circa 215 m² gelegen. De eigen entree, pantry en toiletgroep maken deze ruimte volledig zelfstandig. Door het aanwezige inbouwpakket, maar ook de ligging met een fenomenaal uitzicht over Den Bosch, maakt dit een zeer geschikt kantoor voor de ondernemer die op zoek is naar een representatieve en comfortabele werkruimte.

De indeling van de ruimte bestaat uit de ontvangst met (nog te realiseren) pantry, drie kantoor-/spreekkamers en een dubbele toiletgroep. Er is tevens een opslagruimte met server aanwezig.

Opleveringsniveau
Het kantoor wordt in de huidige en instapklare staat opgeleverd, onder andere voorzien van;
- systeemplafond met luchtklimaatsysteem en ledverlichting;
- vloerafwerking (tapijt);
- wandafwerking (stuc en glazen systeemwanden);
- raambekleding;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling.

Gebruik van het aanwezige meubilair behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren
Het is mogelijk om in de ondergelegen parkeergarage twee parkeerplaatsen te huren. De huurprijs bedraagt € 2.120,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Lees meer

Kenmerken Statenlaan 20

Overdracht

Huurprijs
€ 4.000,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 1.150,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2000
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
215 m²
In units vanaf
215 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer