Stationsstraat 36
winkelruimte

5141 GE Waalwijk

Stationsstraat 36

verhuurd

Bekijk alle foto's (15)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 160 m²

Omschrijving Stationsstraat 36

Locatie
Dit sfeervolle object is gelegen op de Stationsstraat te Waalwijk. De Stationsstraat is de drukste winkelstraat van Waalwijk en vormt samen met winkelcentrum de Els het hart van het kernwinkelapparaat (voetgangersgebied). In de Stationsstraat zijn onder andere de publiekstrekkers Van Dijk mode, van Uffelen Mode, Kruidvat, Etos en nog vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd. Aangevuld met lokale ondernemers maakt het aanbod zeer divers. De gemeente Waalwijk telt circa 35.000 inwoners. Het secundaire marktgebied is echter vele malen groter.

Object
De commerciële ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 80 m² bvo. De frontbreedte bedraagt bijna 6 meter. De zeer charmante uitstraling van de gevel in combinatie met de rechthoekige lay-out van de ruimte maakt het pand geschikt voor vele commerciële doeleinden. De bestemming is dan ook breed geformuleerd. Aan de achterzijde op de begane grond bevindt zich de vaste trap naar boven waar zich de woning bevindt. De woning bestaat uit een eet/zitkamer met keuken, slaapkamer en toilet- en doucheruimte. Via een vlizotrap is de zolderruimte bereikbaar die gebruikt kan worden als extra opslag.

Opleveringsniveau
Het object wordt in principe casco verhuurd, maar in huidige staat opgeleverd inclusief de reeds aanwezige installaties. Huurder is verantwoordelijk voor het onderhoud van de aanwezige installaties (onder andere de c.v.-installatie).

Parkeren
Rondom het centrum en derhalve op loopafstand zijn meer dan voldoende betaald parkeerplaatsen voorhanden.
Lees meer

Kenmerken Stationsstraat 36

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1930
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
83 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Verdiepingen
2
Lees meer