't Dorp 67
winkelruimte

5384 MB HEESCH

't Dorp 67

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1992
Oppervlakte 111 m²

Omschrijving 't Dorp 67

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Heesch. De locatie voor het winkelend publiek. Zo zijn in de directe nabijheid onder andere de Zeeman, Hema, Blokker en de Primera gesitueerd. Restaurant Wolters en 't Oude Raadhuis zorgen voor levendigheid in de straat. De belendende objecten betreffen respectievelijk Ceelen kantoorboekhandel en Kaasspeciaalzaak Bon Fromage Kaas en binnenkort een vestiging van PPH Notarissen.

Object
De ruimte die te huur wordt aangeboden is thans nog in gebruik bij Slagerij - Poelier Riny van Esch en komt per 1 november 2023 voor de verhuur beschikbaar. De ruimte heeft een vloeroppervlak van circa 111 m² en een ruim winkelfront van 8 meter. Laden en lossen is mogelijk via een loopdeur aan de achterzijde van het pand.

Opleveringsniveau
De unit wordt casco+ te huur aangeboden en is als zodanig voorzien van gevel met schuifdeuren, meterkast met eigen nutsaansluitingen en toilet.

Parkeren
Direct voor de deur en in de nabije omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen (blauwe zone) gesitueerd.

Bestemming
Deze ruimte is gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum Heesch' en heeft hierin de bestemming 'Centrum-1' en als zodanig bestemd voor detailhandel, lichte horeca, dienstverlening, kantoor en maatschappelijke voorzieningen en bedrijfsvormen welke voorkomen in categorie 1 zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten, of daaraan gelijk te stellen zijn of reeds bestaan en voorkomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten onder categorie 2. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken 't Dorp 67

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum
Servicekosten
€ 40,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
111 m²
In units vanaf
111 m²
Verkoopvloer oppervlakte
111 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
801
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer