Tongelresestraat 284
winkelruimte

5613 DV EINDHOVEN

Tongelresestraat 284

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 90 m²

Omschrijving Tongelresestraat 284

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de druk bezochte Tongelresestraat en op zichtlocatie gelegen direct aan rondweg van Eindhoven. De winkels aan de Tongelresestraat zijn primair gericht op de eerste levensbehoefte van de consument en vormt samen met de winkels in winkelcentrum Haagdijk hét winkelgebied voor de omliggende stadswijken.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in openbaar gebied aanwezig. Nabij zijn diverse landelijke en lokale ondernemers gevestigd zoals Albert Heijn, Action, Kruidvat, Blokker, Bakker de Vocht, Zeeman, Primera, Etos, Akwi Sport, Bristol et cetera.

Object
Onderhavige winkelruimte wordt reeds jaren succesvol geëxploiteerd door Caviar Mode, een damesmodezaak. De wegens verhuizing beschikbare winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² met een front aan de Tongelresestraat van circa 5 meter. De rechthoekige lay-out en de laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde maakt de commerciële ruimte voor diverse branches geschikt.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in basis als casco verhuurd, maar wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon, aangeboden, inclusief de reeds aanwezige installaties en voorzieningen.

Parkeren
Direct grenzend aan de achterzijde van de winkelruimte heeft de huurder de beschikking over één parkeerplaats, voor het overige is er zowel aan de Tongelresestraat almede op de diverse parkeerterreinen voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Aanvaarding
In overleg met verhuurder nader te bepalen.
Lees meer

Kenmerken Tongelresestraat 284

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoopvloer oppervlakte
90 m²
Verdiepingen
1
Lees meer