Veilingweg 10
Bedrijfshal Te huur

5301 KM ZALTBOMMEL

Veilingweg 10

€ 1.500,- p/m

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 155 m²

Omschrijving Veilingweg 10

Locatie
Deze nette kleinschalige bedrijfshal is gelegen op een unieke locatie op steenworp afstand van de A2, op- en afrit 17 (Zaltbommel) pal aan de spoorlijn 's-Hertogenbosch-Utrecht. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterlandverbinding van Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel tevens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De historische binnenstad van Zaltbommel biedt een groot aantal voorzieningen, waaronder een uitgebreid aanbod aan winkels en horecagelegenheden.

Object
Deze bedrijfshal van circa 155 m² is gelegen op een geheel eigen afgesloten en omheind perceel met een perceeloppervlak van circa 546 m². De bedrijfshal is vrij overspannen en voorzien van een betonvloer. Inpandig bevindt zich een kleine kantoor- en sanitaire ruimte. De hal is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur, alsmede een separate loopdeur. Inpandig zit tevens een aansluiting voor het opladen van een elektrische auto/voertuig. Het geheel beschikt over eigen aansluitingen voor gas, water en elektra en is uiteraard voldoende verlicht middels diverse verlichtingsarmaturen. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zicht een overkapping voor eventuele kleinschalige buitenopslag. Deze overkapte ruimte is circa 50 m² groot en biedt ook toegang tot het achtergelegen terrein van de hal.

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein achter de omheining met een afsluitbaar hekwerk.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Zaltbommel, De Wildeman. Voor een toelichting en toetsing van de mogelijkheden en/of onmogelijkheden voor uw bedrijf binnen dit bestemmingsplan verwijzen wij u naar de Omgevingsdienst Rivierenland.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Veilingweg 10

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
546 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
155 m²
In units vanaf
155 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer