Victoriahof 44
kantoorruimte

5611 BP Eindhoven

Victoriahof 44

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2018
Oppervlakte 123 m²

Omschrijving Victoriahof 44

Locatie
Het Victoria Court maakt onderdeel uit van het Victoriapark, gelegen in de binnenstad van Eindhoven. Door de ligging aan de Mathildelaan, globaal tussen het de Blob en PSV-stadion, is het uitstekend bereikbaar aan een goed toegankelijke wandel/fiets/auto route.

Het vier verdiepingen tellende Victoria Court is markant gelegen tussen het tot wonen en winkelen herbestemde Philips Lighting-gebouw, de Lichttoren, het WestCord Hotel en de Onyx-woontoren. De komende jaren worden om en nabij het Victoriapark nog zo'n 1.000 wooneenheden gebouwd. Door de ligging op loopafstand van zowel het NS-station als het kernwinkelgebied, alsmede de goede bereikbaarheid per auto, is deze commerciële unit aan het Victoriahof 44 voor diverse doeleinden geschikt.

Object
De commerciële ruimte komt wegens verhuizing van kinderkleding label Charlie Petite beschikbaar en heeft een oppervlakte van circa 123 m² welke mede door de vrije hoogte van circa 4 meter een industriële beleving heeft. Het sluit hiermee aan op de nabij gelegen Lichttoren en het Lighting-gebouw waar in de commerciele plint zaken zijn gevestigd zoals Jumbo CityStore, Minitials en horecazaken zoals Brownies & Downies, Martini’s by Roma, restaurant Victoria en koffiezaak ZwartWit.

Opleveringsniveau
De unit wordt ontdaan van verkoopmeubilair, verlichting en handelsgoederen opgeleverd in de staat waarin deze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, ofwel 'in-stap-klaar'. Formeel wordt er casco verhuurd maar reeds voorzien van oa bestaande egaline-vloer met vloerverwarming, keukenblok met onder- en bovenkastjes, close-in boiler, vaatwasser en koelkast, betegelde toiletruimte met fontein, kabelgootsysteem met elektra- en data bekabeling.

Parkeren
Behoudens de parkeerplaatsen aan het Victoriapark is er voor bezoekers diverse parkeergelegenheid in de directe nabijheid. De parkeergarage P1 Parking Mathildelaan is aan de overzijde gesitueerd en ook in de Gagelstraat zijn openbare, betaalde parkeerplaatsen.

Via ParkingYou kunnen parkeerplaatsen gehuurd worden in de nabijgelegen parkeerkelders van Onyx en Lichttoren. (Op basis van beschikbaarheid.)

Aanvaarding
Vanaf 1 januari 2024, dit in verband met verhuizing van huurster Charlie Petite kinderkleding.
Lees meer

Kenmerken Victoriahof 44

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2018
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5.351 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Verdiepingen
1

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Verkoopvloer oppervlakte
123 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer