Vincent van Goghplein 3
winkelruimte

5268 BZ HELVOIRT

Vincent van Goghplein 3

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 123 m²

Omschrijving Vincent van Goghplein 3

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Bloey is gelegen in de kern van Helvoirt die onderdeel uit maakt van de gemeente Haaren. Helvoirt telt circa 5.000 inwoners waarbij het wijkwinkelcentrum binnen de gemeente een duidelijke centrumfunctie heeft. Het, aan het ruime parkeerterrein gelegen, woon-/winkelcomplex De Bloey biedt onder andere plaats aan de Aldi supermarkt, Action en Kruidvat.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is voor diverse doeleinden geschikt en grenst direct aan het parkeerterrein naast de Aldi supermarkt. De unit maakt onderdeel uit van het in 2015 gebouwde winkel-/wooncomplex en beschikt over een vloeroppervlak van circa 123 m² met een front van circa 7,5 meter. De overige nabij gelegen winkels zijn in gebruik als bloemist, woonsfeerwinkel, Fit+ en Regiobank.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten aluminium winkelpui met een enkele toegangsdeur, kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Alle, door vertrekkend horecaondernemer aangebrachte, voorzieningen zijn eventueel ter overname.

Parkeren
Winkelcentrum De Bloey beschikt met circa 145 gratis parkeerplaatsen over ruim voldoende parkeergelegenheid. Door de centrale ligging in Helvoirt, nabij de drukke provinciale weg N65 (tussen Den Bosch en Tilburg) is Helvoirt goed en makkelijk bereikbaar.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.
Lees meer

Kenmerken Vincent van Goghplein 3

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Verkoopvloer oppervlakte
123 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
750
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer